2018 yılında NEC Nijmegen'den transfer edilen ve gelişim kaydeden Ferdi Kadıoğlu, şu anda birçok takımın radarında. Birden fazla mevkide oynayabilen ancak sol bek pozisyonunda öne çıkan milli oyuncu, Alman ekibi Borussia Dortmund'un transfer listesinin başında yer alıyor.

Raphael Guerreiro'yu Bayern Münih'e kaptıran ve sezon başında sol bek bölgesinde sıkıntı yaşayan Borussia Dortmund'un öncelikli hedefi olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu, hem teknik direktör Edin Terzic'in istediği tipte bir oyuncu olması hem de maliyet açısından avantajlı olması nedeniyle transfer listesinin ilk sırasında bulunuyor.

OCAK AYINDA KAPI ÇALINACAK

Alman ekibinde Thomas Meunier, Marius Wolf ve Mateu Morey'nin sözleşmelerinin sezon sonunda sona erecek olması, ayrıca Ramy Bensebaini'nin Afrika Uluslar Kupası'nda yer alacak olması nedeniyle, bu transferin kış transfer döneminde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ebrar Karakurt ligin en iyisi Ebrar Karakurt ligin en iyisi

FENERBAHÇE'DE 256 MAÇ

Bu sezon Fenerbahçe'de 22 maçta forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 2 gol atıp 3 asistle katkı sağladı. Sarı lacivertli formayla tüm kulvarlarda toplam 256 maça çıkan Ferdi, bu süreçte 28 gol atıp 36 asist yapma başarısı gösterdi. Türkiye Milli Takımı formasını 20 kez giyen oyuncu, ilk gol sevincini Faroe Adaları maçında yaşadı. Ayrıca, Almanya ile oynanan hazırlık maçında attığı golle de dikkatleri üzerine çekti.