TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu, yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

A takım kadrosunu büyük ölçüde tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip, akademisinde forma giyen Muharrem Cizgili, Berkay İşcan, Metehan Kurt ve Fırat Başkaya'nın Fenerbahçe U19 Takımı'na transfer olduğunu duyurdu.

Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

Bu ayrılıklarla ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Altyapı Performans Dönemi Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, oyuncuların gelecekte büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirterek, "Bugün dört genç yeteneğimizi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden birine uğurluyoruz. Bu durum hepimiz için sevinç kaynağı olsa da bir yandan da içimizde bir burukluk yaşıyoruz. Onlara yıllarca emek verdik ve Fenerbahçe'de Altınordu'yu en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminim. Hepsine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.