Galatasaray lider olarak son haftalara girerken, Fenerbahçe peşinde takibe devam ediyor. Fenerbahçe son iki haftanın maçlarını kazanırsa şampiyon olabilir mi, Galatasaray kaç puan kaybederse şampiyon olabilir? İşte detaylar. Fenerbahçe'nin ligde kalan karşılaşmaları sonucunda şampiyonluk için lazım olanlar taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ile arasındaki 5 puan farkla 74 puanla şampiyonluk umutlarını korumayı başardı. Fenerbahçe'nin şampiyonluğa ulaşması için fikstürde yaşanması gereken sonuçlar neler? Detaylar haberimizde…

FENERBAHÇE’NİN OYNAYACAĞI MAÇLAR

Fenerbahçe, bu akşam kendi sahasında  Antalyaspor’u konuk edecek. Haftaya ise Galatasaray deplasmanında puan arayacak. Sarı lacivertliler son hafta ligden çekilen Gaziantep FK’dan direkt olarak 3 puan alacak.

SÜPER LİG NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayımlanan takvim kapsamında 2022-23 Süper Lig sezonu 28 Mayıs 2023'te son buluyor.

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Fenerbahçe'nin şampiyonluğa kavuşması için önce Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemesi gerekiyor. Fenerbahçe kalan tüm karşılaşmalarını kazanırsa ve Galatasaray puan kaybederse sarı lacivertliler şampiyonluk şansı yakalayabilir.