Spor

Fenerbahçe'de gündem transfer harekatı

Şampiyonluğun son haftada kaçmasının ardından sarı-lacivertli camia, seçime ve yeni döneme odaklandı.

Abone Ol

Süper Lig’de 2023-24 sezonunu 99 puan ve 99 golle ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'de, acil çözüm bekleyen konular için 9 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimi bekleniyor. Mevcut başkan Ali Koç ile sarı-lacivertlilerde 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, 6 yıl önce olduğu gibi yine genel kurulda karşı karşıya gelecek. Tüm camianın odaklandığı ve merakla beklenen sorular şunlar:

İsmail Kartal’ın Durumu Belirsiz


Teknik Direktör Kararı:  Aziz Yıldırım başkanlığa seçilirse Jose Mourinho’yu teknik direktörlüğe getireceğini açıkladı. Yönetim değişirse takımın başına dünyaca ünlü bir teknik direktör mü getirilecek? 6 yıllık döneminde şampiyonluk sevinci yaşayamayan Ali Koç yeniden seçilirse İsmail Kartal’ın durumu ne olacak? Eğer devam edilmeyecekse yeni teknik direktör Türk mü yoksa yabancı mı olacak?


Acun Ilıcalı mı İlhan Ekşioğlu mu?


Yeni Sezon Yol Haritası: Hangi futbolcuların takımdan ayrılmasına yeşil ışık yakılacak?
Başkan Adaylarının Vaatleri: Seçimden 1 gün önce, 8 Haziran’da Ülker Stadyumu’nda iki başkan adayı vaatlerini açıklarken hangi yıldızların isimleri telaffuz edilecek?


Futbolun Başına Kim Geçecek?: Ali Koç seçilirse futbolun başına Acun Ilıcalı mı geçecek? İngiltere’den sürpriz bir transfer müjdesi verecek mi? Aziz Yıldırım’ın futbol şubesini İlhan Ekşioğlu’na emanet edeceği konuşulurken Mourinho vaadini bir dünya yıldızı da taçlandıracak mı?


Ciddi Teklif Alan İsimler
Ferdi Kadıoğlu
İsmail Yüksek
İrfan Can Kahveci
Jayden Oosterwolde
Bright Osayi-Samuel
Sebastian Szymanski


Sözleşme Yapılmayacaklar
Çağlar Söyüncü
Jashua King


Durumu Belirsiz Olanlar
Michy Batshuayi
Mert Hakan Yandaş


Adı Geçen Teknik Adamlar
Jose Mourinho
Antonio Conte
Vincenzo Montella
Stefano Pioli


Adı Geçen Yıldızlar
Karim Benzema
Romelu Lukaku


Gündemdeki Transferler
Can Keleş
Levent Mercan