İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Hainaut Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, 12. dakikada şanssız bir pozisyonla 1-0 geriye düştü. Santos'un son çizgiden yaptığı sert ortada Oosterwolde'ye çarpan top ağlara gitti. Kalan dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertliler, Dzeko ve Szymanski ile gole yaklaşsa da ilk yarı 1-0'lık Lille üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda baskıyı artıran Fenerbahçe, 79. dakikada serbest vuruş kazandı ve İrfan Can Kahveci'nin etkili şutuyla beraberliği yakaladı. Uzatmalarda Edon Zhegrova'nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top savunmaya çarparak Lille'i 2-1 öne geçirdi. Maç, bu skorla Lille'in 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe, 2. turda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 4-3 ve 2-1'lik skorlarla eleyerek adını üst tura yazdırmıştı. Fransız ekibi ise organizasyona bu turdan başlamıştı. Eşleşmenin rövanşı 13 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçe, Lille'i elemesi halinde play-off turunda Slavia Prag (Çekya) - Union Saint-Gilloise (Belçika) mücadelesinin galibi ile karşılaşacak.