Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alarak dikkat çeken sarı-lacivertliler, Levent Mercan'ı da kadrosuna kattı. Prensipte anlaşmaya vardıkları Cenk Tosun ve Maximin'i de önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen Fenerbahçe, son olarak Alanyaspor'un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray ve Gaziantep FK 11. maçlarına çıkıyor Galatasaray ve Gaziantep FK 11. maçlarına çıkıyor

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da peşinde olduğu 23 yaşındaki gurbetçi futbolcu için Alanyaspor ile el sıkışan Fenerbahçe, transfer için yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek ve bir oyuncusunu takas olarak Akdeniz ekibine gönderecek. Geçtiğimiz sezonu 13 gol ve 8 asistle tamamlayan Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de büyük beklentilerle karşılanacak.

Oğuz Aydın'ın bugün İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Sağlık kontrollerinin ardından dört yıllık sözleşmeye imza atacak olan genç oyuncu, saat 23.10'da İstanbul Yeni Havalimanı'na iniş yapacak. Salı günü yapılacak sağlık kontrollerinden sonra resmen Fenerbahçe'ye katılacak olan Oğuz Aydın, yeni takımında başarılarına devam etmeyi hedefliyor.