Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa’nın güçlü ekibi Lille ile karşılaşacak. Jose Mourinho'nun öğrencileri, Lugano'yu eleyerek geldikleri bu turda, Lille engelini de aşarak play-off’a kalmak istiyor. Karşılaşma dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak. İşte Lille - Fenerbahçe maçıyla ilgili tüm detaylar...

Lille - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm dünyada yaşanacak. Fenerbahçe’nin Lille ile bu akşam saat 21.30’da karşılaşacağı maç Türkiye’de sadece Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. Türkiye’de başka bir kanal üzerinden izlenemeyecek olan bu kritik mücadele, Exxen üyeliği ile takip edilebilecek.

Lille - Fenerbahçe Maçını Canlı Yayınlayan Yabancı Kanallar

Futbolseverler, Lille - Fenerbahçe karşılaşmasını yurtdışında yayınlayacak kanalları merak ediyor. İşte maçı canlı olarak yayınlayacak yabancı kanallar:

Arena Premium 1 BiH HD
Arena Premium 1 Srbija HD
Arena Sport 1 Hrvatska HD
Arena Sport 1 Slovakia HD
Arena Sport 1 Slovenija HD
BFM GRAND LILLE
Canal 11 [online] (geo/R)
Canal 11 Portugal HD
Sport+ Qazaqstan

Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakibi Belli Oldu

Fenerbahçe, Lille'i eleyerek play-off'a kalırsa, bu turdaki ilk maçını 20 ya da 21 Ağustos'ta oynayacak. Rövanş karşılaşmaları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Sarı-lacivertliler, play-off turunu geçmeleri halinde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak. Fenerbahçe, bu turu geçerse Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında sahada yer alabilir. Lugano maçlarında oynamayan bu iki oyuncu, Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla ilk kez sahaya çıkacak.

Lille - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Lille - Fenerbahçe maçı 6 Ağustos Salı günü saat 21.30'da başlayacak. Mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Rumen hakem Istvan Kovacs'ın yöneteceği bu kritik karşılaşma, Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak.

Lille - Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler

Lille:

Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.
Fenerbahçe:

Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Lugano'yu eleyerek Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk engelini geçen Fenerbahçe, 3. tur ilk maçında Fransız ekibi Lille'e konuk olacak. Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak olan bu mücadele saat 21.30'da başlayacak ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi, Rumen Istvan Kovacs olacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak.

Exxen Canlı İzle Lille Fenerbahçe Maçı Şifresiz Ekranı

Fenerbahçe Lille maçı canlı olarak Exxen'den yayınlanacak. UEFA maçlarını canlı ve naklen yayımlama haklarını elinde bulunduran Exxen Dijital Platformu haricinde maçları izlemek mümkün değil. Futbolseverlerin Exxen üyeliği yaptırması gerekiyor.

Exxen Dijital Platform Üyelik Ücretleri:

İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Exxen reklamlı paket - 327,90 TL / ay
Exxen reklamsız paket - 390,90 TL / ay

Exxen'e Nasıl Üye Olunur?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen Dijital Platformu, UEFA maçlarını yayımlamaya yetkili tek yayıncı. Futbolseverler, mücadeleleri takip edebilmek için platforma üyelik yaptırmak zorunda. Exxen’e üye olmak için Exxen adresine giderek gerekli yönergeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca Google Play ve App Store mağazalarından Exxen uygulamasını indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi