Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim, iş insanı Volkan Bahçekapılı ile 2014'te nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten iki çocuk dünyaya getirmişti. 

Buse Terim Boşanma Sonrası Konuştu
İkili, 10 yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz mart ayında 10 yıllık evliliklerini tek kalemde bitirmişti.

Buse Terim Ve Eşi Boşandı

Boşanma sonrası açıklama yapan Buse Terim, 

"Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde, ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerini kullanmıştı.

Buse Terşm Boşanmanın Ardından Konuştu
Son olarak ünlü fenomen takipçisinin "Özel hayatınızı merak merak ediyor herkes, nasılsınız?" şeklindeki sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, Bingöl'e atandı Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, Bingöl'e atandı

Buse Terim Boşanma Sonrası Açıklama Yaptı

Kendimi yeniden keşfediyorum

"İyiyim, iyi olmamam için de bir sebep yok. En önemlisi sağlığım yerinde. Çocuklarım, dostlarım, ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım. Yapmadığım veya keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum. En önemlisi artık daha çok 'ben' demeyi öğrendiğim bir dönemdeyim. Kendimi yeniden keşfediyorum da diyebiliriz. İçimde unuttuğum enerjimi, hayat ışığımı yeniden kazandım. Bu yüzden de iyiyim ve mutluyum."


 

Editör: Haber Merkezi