Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın güçlü ekiplerinden Lille ile kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde play-off'lara kalmak için Lille engelini geçmek isteyen temsilcimiz Fenerbahçe, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Kritik mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Lille-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın Lille takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hainaut Stadı'nda oynanacak ve saat 21.30’da başlayacak müsabaka Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

Maçı Rumen Hakem Yönetecek

Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ile George Florin Neacsu yapacak. Horatiu Fesnic'in dördüncü hakemliği üstleneceği müsabakada Almanya'dan Christian Dingert VAR, aynı ülkeden Johann Pfeifer ise AVAR olarak görev alacak. Fenerbahçe, 2. eleme turunda İsviçre'nin Lugano ekibini eledi.

TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında ilk kez sahada yer alabilir. Lugano maçlarında oynamayan Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla sahada ilk kez yer alacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turunda Fransa temsilcisi Lille'i geçmesi durumunda, play-off turunda Slavia Prag-Union SG maçının kazananıyla eşleşecek.

Fenerbahçe’nin UEFA Kadrosu

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak kadrosunda şu isimler bulunuyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri.

LİLLE-FENERBAHÇE CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ 

Yabancı Kanalların Listesi (Fb-Lille)

Fenerbahçe Lille maçı Türkiye'de Exxen platformunda canlı yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenlerin Exxen üyeliği yaptırması gerekiyor. Maçı yurtdışında yayınlayan bazı yabancı kanallar şunlardır:

Arena Premium 1 BiH HD
Arena Premium 1 Srbija HD
Arena Sport 1 Hrvatska HD
Arena Sport 1 Slovakia HD
Arena Sport 1 Slovenija HD
BFM GRAND LILLE
Canal 11 [online] (geo/R)
Sport+ Qazaqstan
Arena Sport 1 Hrvatska HD Frekansı
Uydu: Eutelsat 16A
Frekans: 11678
Polarizasyon: H
Sembol: 30000
Fec: 3/4
Dil: Croatian

İdman TV Yayın Bilgileri

İdman TV, dünyanın en prestijli spor aktivitelerini ekrana getiren uluslararası spor kanalıdır. Yayınladığı futbol, motospor, basketbol ve atletizm gibi spor dalları ile tanınır. İşte İdman TV'nin uydu frekans bilgileri:

Uydu: Azerspace 1
Orbital Pozisyon: 46°E
Downlink Frekansı: 11175 MHz (MPEG-2)
Polarizasyon: H
Sembol Oranı: 27500 Msymbol/s
FEC: 5/6

Avrupa’da 273. Randevu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında bugün Fransa'nın Lille takımına konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 273. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 272 müsabakada 109 galibiyet, 108 mağlubiyet yaşarken 55 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında rakip fileleri 372 kez havalandırırken kalesinde 388 gol gördü.

Fenerbahçe’nin Play-Off Muhtemel Rakibi Kim Oldu?

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turu eşleşmeleri belli oldu. UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye'den Galatasaray ile Fenerbahçe katıldı. Fenerbahçe, Lille eşleşmesini geçmesi durumunda Çekya temsilcisi Slavia Prag ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'nın eşleşmesinden tur atlayacak ekiple play-off etabında mücadele edecek.

Editör: Haber Merkezi