Milli boksör Esra Yıldız Kahraman'ın yarı final maçı merakla bekleniyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 57 kiloda mücadele eden Esra Yıldız Kahraman, çeyrek finalde elde ettiği 4-1'lik galibiyetle adını yarı finale yazdırdı. Peki, Esra Yıldız Kahraman yarı final ne zaman, saat kaçta?

Esra Yıldız Kahraman Yarı Final Maçı Saat Kaçta, Ne Zaman?

Olimpiyat madalyasını garantileyen Esra Yıldız Kahraman, 7 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22.30'da Tayvanlı boksör Lin Yu Ting ile final mücadelesi için ringe çıkacak.

Roma'nın yeni teknik direktörü Ivan Juric oldu Roma'nın yeni teknik direktörü Ivan Juric oldu

Esra Yıldız Kahraman Kimdir? Aslen Nereli? 

Esra Yıldız Kahraman, 4 Temmuz 1997'de doğdu. Fenerbahçe SK bünyesinde kariyerine devam eden Türk boksördür. 2020 Avrupa elemelerinde elde ettiği dereceyle (2021 yılında yapılan) 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yer alma hakkı kazandı. Böylece, Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte, Türkiye'nin Olimpiyat tarihindeki ilk kadın boksörlerden biri oldu. Tokyo'da ilk maçında Arjantinli rakibini mağlup eden Yıldız, çeyrek finalde Fin Mira Potkonen'e 3-2 kaybederek elendi. 5 Mayıs 2023 tarihinde kendisi gibi sporcu olan Harun Kahraman ile evlendi.

Editör: Haber Merkezi