Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine toplantısı 3 haftalık aranın ardından bugün Beştepe'de gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından kameraların karşısına geçti. Ana gündem maddesi Ortadoğu'da yaşanan büyük gerilim olan Kabine'nin ardından Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Küresel sistem iflas bayrağını çekti

"Gazze krizi ile birlikte küresel sistem iflas bayrağını çekmiştir.

Nasıl Hitler'in Reichstag'ta yaptığı soykırım konuşmasını heyecanla alkışlayanlar tarihe isimlerini utançla yazdırdıysa, Netanyahu'nun yalanlarını ayakta alkışlayanlar da aynı şekilde ellerine yapışan o kara lekeyi ömür boyu temizleyemeyecek.

MİT, PKK/KCK’nın sözde Gare askeri istihbarat sorumlularından Halil Yiğit’i etkisiz hale getirdi MİT, PKK/KCK’nın sözde Gare askeri istihbarat sorumlularından Halil Yiğit’i etkisiz hale getirdi

Dünya siyaseti en sert virajlarından birini dönüyor. Uluslararası sistemde ciddi güç boşluğu var, ahlak ve vicdan kaybıyla karşı karşıyayız.

Ne yaparlarsa yapsınla, bugüne kadar zulüm karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmadık ve bundan sonra da olmayacağız. İnsanlığımızın sınandığı bu zor zamanlarda hakkı ve hakikati haykırmayı Filistin halkına karşı görevimiz olarak görüyoruz.

Günümüzün Hitler'i Netanyahu'nun yalanlarını ayakta alkışlayanlar, ellerine yapışan o kara lekeyi ömür boyu temizleyemeyecek."

Erdoğan'dan Instagram açıklaması

"(Sosyal medya platformları) Amerika ve Avrupa'daki kurallara uyma noktasında gösterdikleri özeni mesele Türkiye olunca, vatandaşlarımızın mağduriyeti olunca, bizdeki katalog suçlarla mücadele olunca bilinçli bir şekilde esirgiyorlar.

Gelinen noktada, sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına bizzat şahit oluyoruz."

Instagram bugün açılıyor! Bakan Uraloğlu: Olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz Instagram bugün açılıyor! Bakan Uraloğlu: Olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz

Editör: Kemal Ilıkkan