Sosyal medyada tanışıp evlenen iki tane çocukları olan çift 1,5 yıl önce yaşanılan olaydan dolayı Şerife hanımın çocuklarını alıp evi terk etmesine sebep oldu.

Esra Erol'da ilginç kaçış hikayesi!

Şerife hanım lohusa dönemindeyken kocası Engin bey tarafından cinsel birlikteliğe zorlandığını bu yüzden dayaklar yediği ve bir gün kocası Engin beyin alkol aldığı akşam küçük olan çocuğuna cinsel tacizde bulunurken gördüğü için çocuklarını alarak evi terk ettiği iddia edildi.

Esra Erol'da ilginç kaçış hikayesi!

Ertesi gün vakit kaybetmeden uzaklaştırma kararı alan Şerife hanım kısa sürede boşanma davası açtı. 7 kez mahkemesi görülen davada Engin bey çocuklarına şiddet uyguladığı ve tacizde bulunduğunu söylendi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Şerife hanım;

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

'Ben evi terk ettiğim gece dayak yedim beni öldürecekti onu da geçtim kızımı bıçakladı kesmeye çalıştı. Darp raporum bütün evraklarım elimde mevcut. O gece içip sarhoş olduğunda 2 aylık bebeğimin kafasına vurup beşikten attı.Mahkeme bile çocukları görmesine izin vermedi. Ben o gece jandarmaya sığındım arkamdan istediği iftirayı atabilir.Ben çocuklarımı korumak için kaçmak zorundaydım' şeklinde konuştu.

Esra Erol'da ilginç kaçış hikayesi!