Esra Erol'un programına katılan bir anne, kızının sahte bir şeyh olarak tanıtan birinin yanına kaçtığını belirterek yardım istedi. Anne, kızının kendisine hadislerde geçen Mehdi'nin geldiğini ve Çanakkale'de olduğunu söyleyerek bir sabah evden ayrıldığını ve o zamandan beri haber alınamadığını ifade etti. Sahte şeyhin bir termal otelde 300 kişiyi harem kurarak tuttuğunu iddia etti ve gözyaşları içinde yardım talebinde bulundu.

Canlı yayına bağlanan kız Mevlüde ise "Allah'ın izniyle onun müridiyim" diyerek ailesini reddetti ve sahte şeyhin yanında olduğunu belirtti. Esra Erol ise sahte şeyhin daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığını ve ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiğini paylaştı. İddiaların ardında olan Mustafa Çubuk'un kayıp olduğu ve 6 kız çocuğunu evlendirdiği söylentileri de yayıldı.

Survivor All Starda kim elendi? 1 Mayıs 2024 Survivor All Starda kim elendi? 1 Mayıs 2024

Programa bağlanan diğer izleyiciler ise Çubuk'un 300 kişiyi termal otelde tuttuğunu ve onlara şifa vermek için kırbaçladığını iddia etti. Çubuk'un attığı bir mesajda ise "Biz 1500 kişi olduğumuzda savaş çıkartacağız" ifadeleri yer aldı. Ancak, otelde yaşayan Hasan Bey, iddialara karşı çıkarak burada kardeşçe yaşadıklarını ve paralarını kazandıklarını belirtti.

Esra Erol’da sözde hoca skandalı büyüyor! Esra Erol’da sözde hoca skandalı büyüyor!