İlk eşi vefat ettikten sonra yalnız kalan Hüseyin bey öz teyzesinin kızı Emine hanımla evlenmek istedi. aralarında yaş farkı bulunan çift 1 yıl geçmeden ayrı düştüler. Emine hanım eşyalarını alarak evi terk etti. Hüseyin bey ise karısı Emine hanımı geri döndürmek için kendini yerlere attı.

🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024 🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024

Esra Erol'da bitirelemeyen evlilik! 19 Mart 2024
Programa katılan Emine hanım;

'Hüseyin kendi kafasında kurduğu şeylere inanıyor.Rüyasında onu aldattığımı gördüğünü söyleyip bana günlerce psikolojik şiddet uyguladı.Ben onu hiç bir zaman sevmedim boşanmak istiyorum ama kendisi kafasında kurup inandığı şeylerle yaşıyor.Bana aldığı eşyaları her şeyi gelip alabilirler ben onun hiç bir şeyini istemiyorum' şeklinde konuştu.

Esra Erol'da bitirelemeyen evlilik! 19 Mart 2024
Yayın esnasında sinirlenen Hüseyin bey küfür etmeye başlayınca Esra Erol araya girerek müdahale etmek durumunda kaldı. En son noktada boşanmayı kabul eden Hüseyin bey maddi olarak halktan destek istedi.bir kaç dakika içinde yayına gelen telefon bağlantısında bir izleyici;

Esra Erol'da bir aile skandalı ortaya çıktı! Esra Erol'da bir aile skandalı ortaya çıktı!


'Hüseyin bey programa ilk katıldığında maddi durumunun çok iyi olduğunu söylemişti. Şimdi ise Emine hanımın evindeki eşyaları isteyip kendisi için halktan yardım talep ediyor. Bende Emine hanıma şunu diyorum Hüseyin beyin eşyalarını versin ben onun evini tepeden tırnapğa düzeceğim ne kadar masrafı varsa karşılayacağım.Belki adamlık öğrenir bu şekilde Hüseyin bey' dedi.

Bunun üzerine sinirlenen Hüseyin bey stüdyoyu terk etti.

Esra Erol'da bitirelemeyen evlilik! 19 Mart 2024