10 yıllık evli olan Serkan bey ve Ceylan hanım iki çocuk sahibi. Bundan 1 ay önce evden çıkan Ceylan hanım iki çocuğuyla birlikte kayıplara karıştı. Canlı yayına gelen Serkan bey eşini ve çocuklarını bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol'da bir aile skandalı ortaya çıktı!

Canlı yayına telefonla bağlanan Ceylan hanım;

'Ben artık Serkan'ın yaptıklarına dayanamadım.Serkan beni sosyal medyada uygunsuz yayınlar yapmaya zorluyordu.Yayın açtığımız esnada iki çocuğumuzu dövüp odaya kilitliyordu. Akşam 9 da başlayan canlı yayın sabaha karşı 3 sıralarında bitiyordu. Türkiye genelinden herkes izliyordu bizi,ben bu duruma dayanamadım zorla yayın yapıp benim uygunsuz görüntülerimi sosyal medyada paylaşıyordu.'şeklinde konuştu.

Esra Erol'da bir aile skandalı ortaya çıktı!

Bugün stüdyoda gelen Ceylan hanım sözlerine şu şekilde devam etti,


'Serkan'ın abisi ve karısı Özlem bu şekilde yayınlar yapıyordu bize onlar öğretti çok para kazandıklarını söyledi. Onlar otel odasında yayın açıp uygunsuz görüntüler veriyorlardı.Beni de bu şekilde yayın yapmaya zorladı kabul etmediğim zaman elindeki görüntüleri yayınlamakla ve çocuklara zarar vermekle tehdit ediyordu mecbur kaldım yayın açmaya.' şeklinde konuştu.

Esra Erol'da bir aile skandalı ortaya çıktı!

Söz hakkını kullanan Serkan bey;

'Ceylan yalan söylüyor kendi isteğiyle bu yayınları yapıyordu.Burnunu estetik yaptırıp herkese kocam burnumu kırdı dedi. Ben bu iddiaları kabul etmiyorum'dedi.

Survivor All Star'da kırmızı takımdan mavi takıma kim geçti? Survivor All Star'da kırmızı takımdan mavi takıma kim geçti?

Esra Erol'da bir aile skandalı ortaya çıktı!

Esra Erol bu aile hakkında daha ilginç bilgiler paylaştı.Serkan beyin abisi Murat ve onun eşi kadınları kandırarak otel odalarında cinsel ilişki esnasında canlı yayın açıp herkese yayınlamışlar. Özlem hanım kocası Murat bey için 'kardeşim' diye hitap ederek başka kadınları kocasına ayarlıyormuş. Boşanmak isteyen Ceylan hanım cocuklarını kurtarmak için evden kaçtığını dile getirdi.