Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme

Eğlence sektöründe çalışan 18 yaşındaki Sedanur, ünlü televizyon programı Esra Erol'da dikkat çekici bir hikayeyi izleyicilerle paylaşıyor.

Esra Erol'da Annesini arayan Sedanur'a annesinden şok yanıt!

Sedanur'un hayatı, 8 yaşında annesinin başka bir adam tarafından terk edilmesiyle başlıyor. Bu erken ayrılık, genç kızın hayatını derinden etkiliyor ve annesini bulma arzusuyla Esra Erol'a başvuruyor.

Esra Erol'da Annesini arayan Sedanur'a annesinden şok yanıt!

Sedanur'un yaşamındaki dramatik olaylardan biri de 16 yaşında gerçekleşiyor. 40 yaşındaki bir adamla zorla evlendirilen genç kızın hikayesi, toplumda büyük yankı uyandırıyor. Esra Erol, bu trajik durumu gün yüzüne çıkararak izleyicileri bilinçlendirmeye çalışıyor.Sedanur'un bu sözleri üzerine yayına bağlanan babası;

'bir insan bir iki üç defa hata yapar yanlış yapar onun bana yaptıklarını hiç bir evlat babasına yapmamıştır. Benim için uzaklaştırma aldırıp sevgilisine kaçarken iyiydi.Bu saatten sonra benim öyle bir kızım yok dedi.

Sedanur'un annesine ulaşan Esra Erol şaşkınlık ve üzüntü içinde haberi verdi. Sedanur'un annesi başkasıyla evli olduğunu ve onunla görüşmek istemediğini dile getirdi.

Esra Erol'da Annesini arayan Sedanur'a annesinden şok yanıt!