Esra Erol yeni sezonu için geri sayım başladı. Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'un yeni sezonu için izleyiciler merakla bekliyor. Programın sıkı takipçileri, Esra Erol'un yayın tarihi hakkında araştırmalara devam ederken, programdan "Yakında" mesajı geldi. Peki, Esra Erol yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Esra Erol Yeni Sezon Başladı mı?

Esra Erol yeni sezon için geri sayım başladı. Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'un yeni sezonu merakla bekleniyor. Programın sıkı takipçileri, Esra Erol'un yeni sezon yayın tarihi hakkında araştırmalarına devam ederken, programdan "Yakında" mesajı geldi. Peki, Esra Erol yeni sezon başladı mı? İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e sitem Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e sitem

Esra Erol 2024 Sezonu Ne Zaman?

Esra Erol'un 2024 sezonu için yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak Ağustos ayının sonlarına doğru programın yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor. Esra Erol 2024 sezonu başladığında izleyiciler bilgilendirilecek.

Esra Erol Kimdir, Yayın Tarihi Netleşti mi?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya gelmiştir. Aslen Sinoplu olan Erol, babasının mesleği nedeniyle farklı şehirlerde eğitim aldı. Esra Erol'un eğitim hayatı, Maltepe Üniversitesi'nde diksiyon-spikerlik kursuyla başladı ve Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde devam etti. Flash TV'de "Desti İzdivaç" adlı programla kariyerine başlayan Erol, daha sonra kendi ismini taşıyan programlarıyla büyük başarı elde etti. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülüne layık görülen Esra Erol, Ali Özbir ile evlidir ve iki çocuk annesidir.

Esra Erol'un Yeni Sezon Tarihi Ne Zaman?

ATV'nin ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da, yeni sezon için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Hafta içi her gün izleyicileri ekrana kilitleyen programın yeni bölümlerinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Esra Erol'un yeni sezonu başladığında güncel bilgiler haberimize eklenecektir.

Editör: Haber Merkezi