Kızıyla yaşadığı sorunlar yüzünden sık sık magazin gündemine gelen eski manken Deniz Akkaya, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Akkaya’nın kızıyla yaşadığı sorunlar ve karşılıklı suçlamalar geçtiğimiz aylarda magazin medyasının gündemini günlerce meşgul etmişti. Eski mankenin, 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada karar çıktı.

Mahkeme, olay günü Akkaya ile kızı A.Ö.'nün aralarında kimin başlattığı belli olmayan şekilde tartışma çıktığını, tartışma sırasında Akkaya'nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı mağdura fırlattığını, ayrıca mağdura tekme ile tokat atıp boğazını sıktığını belirtti.

Bayburt Tarhunu coğrafi işaret tescili aldı Bayburt Tarhunu coğrafi işaret tescili aldı

Mahkeme, bu gerekçelerle Akkaya'yı, kızı A.Ö.'nün kendisinden şikayetçi olmadığını da dikkate alarak ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

Editör: Elif Erbay