Eski Fenerbahçeli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, YouTube programından çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadesini kullandı. Olayın ardından saldırının fotoğrafını da paylaştı.

Serhat Akın, son dönemde Fenerbahçe yönetimine yönelik sert eleştirileriyle gündeme gelmişti. Özellikle Galatasaray derbisinden sonra yaptığı bir açıklamada, "Ali Koç rekabeti bitirdi. Galatasaraylılar artık Fenerbahçe'yle dalga bile geçmiyor, resmen üzülüyorlar. Sen ne ara 3 yemeye alıştın? Bu ne zaman normalleşti? Biz bunu söyleyince Fenerbahçe düşmanı oluyoruz," yorumunda bulunmuştu.

Fethi kabir nedir? Fethi kabir işlemi nasıl yapılır? Fethi kabir nedir? Fethi kabir işlemi nasıl yapılır?

2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Akın, sarı-lacivertli takımla 154 maça çıkmış ve A Milli Takım'da da 16 kez görev almıştı.

Batuhan Karadeniz yayını terk etti

Porgramda birlikte yayın yaptıkları eski futbolcu Batuhan Karadeniz ise, Akın'ın vurulduğunu öğrenince "Ayıptır, yazıktır, günahtır" sözleriyle canlı yayını terk etti.

Editör: Ömer Göyce