Hurdacılık yapan Ertan Arıç, 'kıskançlık' iddiasıyla eşini 32 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay, Ertan Arıç'ın 4 çocuk annesi eşi Sabriye Arıç ile tartışması sonucu meydana geldi. Tartışma, Ertan Arıç'ın eşini bıçaklamasıyla sonuçlandı. Yaralanan Sabriye Arıç, çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi ve ardından sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayatta kalmayı başardı.

Ertan Arıç, olay sonrası kaçarken 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşini yaraladığını bildirdi ve olay yerine sağlık ekiplerinin sevk edilmesini sağladı.

Didimli turizmci Yusuf Çolak’tan Narin Güran için anlamlı mesaj Didimli turizmci Yusuf Çolak’tan Narin Güran için anlamlı mesaj

Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanan Ertan Arıç, mahkemede yaptığı savunmada, eşinin kendisini aldattığını ve bu durumu kabul edemediğini, olay günü gözünün döndüğünü itiraf etti. Ancak Sabriye Arıç, kocasının uyuşturucu kullanımı sonrası değişen kişiliği ve artan kıskançlık krizlerinden dolayı şiddete maruz kaldığını belirtti.

Mahkeme, Ertan Arıç'ın yargılama sırasındaki iyi hali ve pişmanlık göstermesini dikkate alarak cezasını 15 yıla indirdi. Sabriye Arıç ise kocasına duyduğu sevgiden ötürü şikayetini geri çektiğini ve onunla yeniden bir araya gelmeye hazır olduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi