Memleketinden milli sporcu Yusuf Dikeç'e tam destek Memleketinden milli sporcu Yusuf Dikeç'e tam destek

Saat 16.00 civarında Aşkale'nin Tepebaşı bölgesinde zincirleme bir trafik kazası yaşandı. Erzincan'dan Erzurum yönüne seyir halindeki 34 GM 4024 plakalı otomobil, Tepebaşı mevkiine vardığında başlayan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda dönmeye başladı ve nihayetinde yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Bu otomobilin arkasında seyreden 31 B 6443 plakalı tır, kaza yapan araca çarpmamak için kaygan yolda güçlükle durdu. Ancak, 05 RA 100 plakalı bir otomobil kontrolu sağlayamadığı için duramadı öndeki tıra arkadan çarptı. Olay yerine gelen ilçe trafik ekipleri yol kontrolü sağladıkları sırada, bir başka otomobil kayarak hem refüje hem de yanındaki araca çarptı.

Zincirleme kazada büyük maddi hasar meydana gelirken, 2'si ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla önce Aşkale Devlet Hastanesine, sonrasında Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Ayrıca, Aşkale'nin Tepebaşı mevkiinde son bir hafta içinde yaşanan bu kaza, bölgede tedbirlerin alınması gerektiğine dair vatandaşların taleplerini artırdı.
 

Kaynak: iha