Erzurum’da yaklaşık bir haftadır devam eden, son 3 gündür etkili olan kar yağışı hayatı felç ederken yürekleri ağza getiren görüntülere de sebebiyet veriyor. 

Karayazı kaymakamı yine şok etti: Devletin malını çöpe attırmış Karayazı kaymakamı yine şok etti: Devletin malını çöpe attırmış

Erzurum’un Karayazı ilçesi de kar yağışına teslim olan ilçelerden biri. İlçede kar kalınlığı yarım metreyi aşarken vatandaşın çok sık kullandığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki görüntüler “yok artık” dedirtti. 

Şok iddia: Karayazı kaymakamlık onayıyla karakol ve polis aracına bomba atan teröristin eşine para yardımı Şok iddia: Karayazı kaymakamlık onayıyla karakol ve polis aracına bomba atan teröristin eşine para yardımı

En küçük bir kar küreme çalışması yapılmayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde, vatandaşların binanın kapısına, girişe rastgele koyulmuş bir tahta parçasına basarak ulaşabilmesi yürekleri ağza getirdi. İlçedeki bu durum nedeniyle vatandaşlar belediyeye isyan etti. 

Karayazı Kaymakamlığı'ndan PKK 'lı ailesine yardım var, şehit ailesine yok! Karayazı Kaymakamlığı'ndan PKK 'lı ailesine yardım var, şehit ailesine yok!

Nihal Candan'a tahliye kararı Nihal Candan'a tahliye kararı

Milli Eğitim Müdürlüğü 'ne sık sık işi düşen öğretmen ve veliler duruma isyan ederken Erzurumlu yurttaşlar, kazaya davet çıkaran o görüntüleri Samimi Haber'e ulaştırdı.