Şehmus Özer Tesisleri'nde, yeşil-kırmızılı taraftarların coşkulu katılımıyla gerçekleşen imza töreninde konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, tarihi bir gün yaşandığını belirtti. Elaldı, “Önemli günlerden geçiyoruz. Tarihi bir gün daha yaşıyoruz. 1. Lig’e çıktıktan sonraki Süper Lig hedefimizi en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için Ersun Yanal ile temasa geçtik. Ersun hocanın yakın ilgisiyle görüşmelerimize başladık ve sonucunda çok önemli bir sözleşme imzaladık. Tercihimiz, Ersun hocanın ve bizim hayat ve spor felsefemizin örtüşmesinden kaynaklandı,” dedi.

"Amedspor Türkiye’de önemli bir hikayedir"

Amedspor’un Türkiye’de önemli bir hikaye olduğuna dikkat çeken Elaldı, “Bu hikayenin uzun vadeli olmasını istediğimiz için Ersun hocamızı tercih ettik. Ersun hoca, ülkemizin futbol hayatında kendine göre bir devrim oluşturmuştur. Başarı bizim için elbette önemlidir, ama asıl önemli olan takımın sürekliliği ve devam edebilirliğidir. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz, Amedspor’a ve Ersun hocamıza zaman tanımalarıdır. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirip, başarılarla dolu bir sürece girmiş bulunmaktayız. Taraftarımız her şeyi hak ediyor. Süper Lig hedefini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

"Türkiyemizin çok önemli bir parçasının Süper Lig’de olması hepimizi mutlu edecektir"

Fenerbahçe'den deplasman galibiyeti Fenerbahçe'den deplasman galibiyeti

Teknik Direktör Ersun Yanal ise, Amedspor’un Türkiye’nin çok önemli bir parçası olduğunu ve takımın Süper Lig’de olmasının herkesi mutlu edeceğini belirtti. Yanal, “Futbol hepimizin ortak değeridir. Taraftarı bir araya getiren ise futbola olan tutkunluğudur. Futbolu saha içinde kalarak taraftar, yönetim ve medya ile birlikte başarıya götürmek için kenetleneceğiz. Güçlü bir duruş ve irade ile sahadan zaferlerle ayrılacağız. Türkiye’mizin çok önemli bir parçasının Süper Lig’de olması hepimizi mutlu edecektir. Süper Lig’de olmak hepinizin hakkı. Uzun yıllardır bunun hasretini çektiniz,” diye konuştu.

"Amedspor’u layık olduğu yere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız"

Amedspor’u layık olduğu yere çıkarmak için yoğun çaba sarf edeceklerini belirten Yanal, “Yönetim kuruluna bu heyecan ve değerleri ortaya koydukları için çok teşekkür ederim. Hepimizde bu heyecanı tetiklediler. Futbol, hepimizi birleştiren önemli bir unsurdur. Bunun içinde kalmak, başarının en önemli anahtarıdır. Başkan ve yönetimle yaptığımız tüm görüşmelerde bu bizim olmazsa olmazımızdı. Amedspor’un bir üst lige çıkması için hepimiz görev aldık. Layık olduğu yere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız ve sonunda bu başarıyı kazanacağız,” ifadelerini kullandı.