Netanyahu BM'de konuştu! Türk heyet salonu terk etti... Netanyahu BM'de konuştu! Türk heyet salonu terk etti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü'nü kutladı. Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Akdeniz’i bir Türk gölü haline getiren büyük Preveze Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü ve Deniz Kuvvetleri Günü’nü kutluyor; Kaptanıderya Barbaros Hayreddin Paşa ve kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Mavi Vatan’da gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan tüm denizcilerimize selamlarımı ve başarı dileklerimi iletiyorum."

Fatih Fırkateyni'ni uğurladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Preveze Deniz Zaferi'nin 486'ncı yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapan savaş gemilerini selamladı. 

Türk Deniz Kuvvetleri'nin envantere alınan yerli ve milli platform ve sistemlerle hem bölgesel hem de küresel anlamda barış ve güvenliğin teminatı olmaya devam ettiğinin söylenmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşekkür ederek, fırkateyni ve bahriyeli kardeşlerini şahsı ve milleti adına bir kez daha selamladı

Editör: Ömer Göyce