Bioxcin Forte Şampuan / 229,90 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
En iyi şampuan markaları listesinde ilk sırada Bioxcin markası yer almaktadır. Bioxcin firması uzun süredir şampuan ve saç bakımı sektöründe bulunan köklü bir firmadır. Özellikle de saç dökülmesi üzerine geliştirdiği ürünleri ile birlikte 12 yıldır en çok satan markadır. Bioxcin Forte şampuan içerdiği üzüm çekirdeği ve bal özleri ile birlikte saç dökülmesi sorunlarına birebirdir. Saçlarının halinden memnun olan ve bu halini korumak isteyen kişiler için de bitkisel içeriği oldukça sağlıklıdır. Aynı zamanda hassas saçların derilerinde de etkili olmaktadır.


Diamond Hair Daily / 420 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Diamond Hair Daily şampuanlar, çeşitli saç sorunları ile kolay bir şekilde başa çıkabiliyor. Saç tiplerine göre 3 farklı ürünü bulunmaktadır. Yağlı, kuru ve hassas saçlar bunlara örnek olarak gösterilebilir. Hepsinin de ortak bir noktası bulunur. Çok yıpranmış, yavaş uzayan ve dökülen saçlara karşı etkilidir. Bunların yanı sıra kepeğe karşı olan gücü de bilinmektedir.

Hassas saç derisine sahip, kırılgan ya da ince telli saçları bulunan kişiler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Eğer saçlarınızda çabuk yağlanma gibi şikayetleriniz varsa yağlı olan tipi seçebilirsiniz. Kuru bir saç tipine sahipseniz de saçlarınızı nemli bir hale getiren ürünü satın alabilirsiniz.


Vichy Saç Dökülmesine Karşı Şampuan / 578,28

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!


Vichy saç dökülmesi sorunu yaşayan kişiler için geliştirdiği şampuanlar ile bilinmektedir. Saçlarınızın dökülmesinin en büyük sebeplerinden birisi saç köklerinizin erkenden zayıflamasından kaynaklanmaktadır. Bu şampuanın içerisinde bulunan mineraller ile saç kökleri besleniyor. Sonuç olarak saçlarınız daha da güçlü hale geliyor. Aynı zamanda saçlarınızın canlılığını artırmada da bu ürünü kullanabilirsiniz.

DP Tuzsuz Şampuan / 108,90 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Tuz ve sülfat içeren şampuanlar saç sağlığı için oldukça zararlıdır. DP’nin tuzsuz şampuanı saçınıza ve saç derinize zarar vermeden temizler. İçerdiği çam terabettin yağı ile saçlarınızın canlılığını ve dayanklılığını artırıyor. Eğer saç tellerinizde bir zayıflık hissediyorsanız bu ürün tam size göre.

Elidor Nemlendirici Şampuan / 179,90 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Saçlarınız yeterli miktarde nem almazsa çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunların en başında da kırılan ve zayıf saçlar gelmektedir. Elidor nemlendirici şampuan ile saçınızın ihtiyaç duyduğu nemi almasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda saçta oluşturduğu canlandırıcı etki ile de çok daha estetik saçlara sahip olabilirsiniz. Ek olarak alerjik durumlar göstermediği de labaratuvar ortamında kanıtlanmıştır.

Clear Men Erkek Şampuan / 438,89 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Erkek saçlarının tipi kadınlara göre farklılık göstermektedir. Bundan dolayı da erkeklere uygun üretilmiş şampuanları kullanmak en doğrusu olacaktır. Özellikle de Clear Men markası erkeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için bu seriyi üretmeye başlamıştır. Cristiano Ronaldo gibi isimlerle işbirliği yapan bu markanın şampuanları birçok erkek kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Saçlarınızı kepek ve yağlanma gibi sorunlardan hızlı bir şekilde uzaklaştırmaktadır. Düzenli kullanıldığı takdirde de saç derinizi besleyerek saçlarınızın daha canlı ve doğal gözükmesini sağlamaktadır.

Love Butter Özlü Saç Bakım Şampuanı / 179,00 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
İçerisinde bulunan bitkisel ve yağ bileşenleri sayesinde saçlarınızın çok kolay bir şekilde şekillendirmenize yardımcı olur. Yüksek ısı ve boyadan sonra saçlarınızı şekillendirmekte zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda bu işlemlerden geçen saçlarınız yıpranmaktadır. Saçlarınızın onarılmasına yardımcı olmak ve eski doğallığını kazanmak için Love Butter özlü saç bakım şampuanını kullanabilirsiniz. Saçlarınızın daha yumuşak hale getirirken dökülmesini de engellemektedir.

Otacı Sarımsaklı Şampuan / 170,00 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Sarımsaklı şampuanlar saç dökülmelerine karşı oldukça etkilidirler. Özellikle de kimyasal işlemlere bağlı olan saç dökülmeleri bu ürün sayesinde son bulmaktadır. Otacı firmasının ürettiği bu şampuan saçları da güçlendirmektedir. İçerdiği A, D, E, K ve C vitaminleri ile saçlarınızı besler. İçerisinde herhangi bir paraben madde kullanılmamaktadır ve kokusuzdur.

Syoss kuru şampuan / 120 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!


En iyi şampuanlar listesinde Syoss kuru şampuan ile devam etmekteyiz. Kimyasal madde içermediğinden dolayı saçınıza hiçbir şekilde zarar vermez. Özel formülü sayesinde saç derinizi yıpratmaz. Aynı zamanda saçınızdaki kepek ve ölü derileri de anında arındırmaktadır. Alerjik olmamasından dolayı da genel kitleye hitap etmektedir. Yani herkes tarafından kullanılabilmektedir.

Urban Care Saç Uzatan Şampuan / 375,99 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Saç uzatan şampuanlar, saçların ihtiyacı olan vitaminleri vererek onları uzatır. Urban Care firmasının ürettiği bu saç uzatan şampuanlarla birlikte saçlarınız uzamanın yanı sıra güçleniyor. İçerisinde yer alan Biotin ile birlikte saç diplerinize etkili bir bakım uygular. Bu şekilde saçlarınız çok daha hızlı bir şekilde uzar.

Davines Kepeğe Karşı Şampuan / 828,00 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Davines markası en iyi şampuan markaları arasında bulunmaktadır. Kepekli saç problemini ortadan kaldırmak için üretilen bu ürün, etkili çözümler sunar. İçerisinde yer alan karahindiba bitkisi özü sayesinde saçlarınızı besler ve daha güçlü saçların çıkmasını sağlar. Aynı zamanda saç derisinde yer alan ölü derileri temizleyerek saçlarınızın daha rahat nefes almasına yardımcı olur. Cildi herhangi bir şekilde yormadığından dolayı genel kitle tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Tresan Kuru Saçlar İçin Şampuan / 290,00 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Tresan şampuanın içerisinde ısırgan otu bulunmaktadır. Isırgan otunun saçlar için faydaları oldukça fazladır. Bu şampuanı kullanarak saç köklerinize bakım uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda saç tellerinizi kalınlaştırıp dökülme sorununu ortadan kaldırır. Yıpranmış saçlarınız için de bu ürünü kullanarak çok daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Tresan şampuan kuru ve normal saçlar için üretilmektedir.

Bioblas Doğal/Bitkisel Şampuan / 152,90 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Kullanıcılar için doğal şampuanlar kullanmak her geçen daha da önemli hale gelmeye başlamıştır. İçerisinde yer alan kimyasallar nedeniyle bazı şampuanlar cildimize ve saçlarımıza zararlı olabilir. Bioblas şampuanlarda ise içeriğindeki mineral ve vitaminler saçlarınızın yeniden yapılandırılmasını sağlamaktadır. Bitkisel olarak zengin olmasından dolayı da saç dökülmeleri konusunda da en az sıkıntı yaşayacağınız şampuanlardan bir tanesidir.

Kerastase Keratinli Şampuan / 702 ,00 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Kerastase firması, ürettiği keratinli şampuanlarla kendinden büyük bir övgü ile söz ettirmektedir. İçerisinde bulunan keratin sayesinde saçlarınızın şeklini çok daha kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda saçınızı parlatarak çok daha dolgun ve güzel bir görünüm yakalamasını sağlayabilirsiniz. Saçlarınıza zarar veren herhangi bir madde şampuanın içeriğinde bulunmamaktadır.

Bakan Şimşek açıkladı: 'Türk Yatırım Fonu' geliyor Bakan Şimşek açıkladı: 'Türk Yatırım Fonu' geliyor

Yves Rocher Kıvırcık Saçlar İçin Şampuan / 299,00 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
Yves Rocher piyasada bulunan en iyi şampuan markaları arasında yer alır. İçerisinde bulunan keten özü ile birlikte çok daha canlı ve güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Sülfat içermeyen bileşenleri ile birlikte de saç sağlığınız konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız.

Farmasi İnce Telli Saçlar İçin Şampuan 151,99 TL

En çok tercih edilen şampuan markaları ve fiyatları!
İnce telli saçlara sahip insanlar saç bakımına ekstradan özen göstermelidir. Farmasi firmasının bu ürünü de ince telli saçlı kullanıcılar için özel bir amaçla üretilmiştir. Sarımsak özü ile birlikte saçın kopmasını ve dökülmesini engeller. Aynı zamanda hasarlı saç köklerini de güçlendirir ve saç tellerini yeniden yapılandırır.

OGX Boyalı Saçlar İçin Şampuan / 489 TL

Gelinim Mutfakta haftanın finalini hangi yarışmacı kazandı?
En iyi şampuan markaları listeside OGX markası birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. İçerisinde bulunan orkid özü ve üzüm çekirdeği yağı ile birlikte boyalı olan saçlarınızı beslemeye devam ediyor. Ek olarak saçlarınızın renginin geç solmasını da sağlamaktadır. Aynı zamanda bu şampuan bütün saç çeşitlerinde de kullanılabilmektedir.

Dalin Bebekler İçin Şampuan / 72 TL

Gelinim Mutfakta haftanın finalini hangi yarışmacı kazandı?
Dalin şampuanları uzunca bir süredir ülkemizde sıklıkla kullanılan şampuanlar arasındadır. Bu şampuanlar bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak üretilmektedir. Anti alerjik yapısı ile birlikte bebeğinizin sağlığını herhangi bir şekilde tehlikeye atmadan kullanabileceğiniz ürünlerden birisidir. Göz yakmayan içeriği ve paraben, boya, alkol gibi bileşenlerin içerisinde bulunmamasından dolayı da oldukça sağlıklı olduğu söylenebilir.