Samimi Haber raporların ve yaşananların izini sürdü. Maçın temsilcileri Emre Belözoğlu’nun yaptığı hareketlerin dördüncü hakemin görev bölgesinde olması nedeniyle raporlarına yazmadı. Ancak yaşananları maç sonu toplantısında hakemlere aktardı. 

Bu noktada gözler maçın dördüncü hakemi Ömer Tolga Güldibi ve raporuna çevrildi. Güldibi’nin raporunda iddiaya göre Emre Belözoğlu’nun hareketleri ile ilgili bilgiler yoktu. Kulislere göre Güldibi’ne bu durum soruldu ve ek rapor istendi. Güldibi çıkan olaylar ve karışıklıklar nedeniyle görmediğini söyledi. 

Sosyal medyada Belözoğlu’nun maç sonu tepkilerini gösteren videoların çoğu silindi. Görüntülerde Emre Belözoğlu’nun tepkilerinin Başkan Faruk Koca’nın yumruklu saldırısından önce yaşandığı görülüyor. Hatta İlhan Palut engellemese belki daha farklı olaylar yaşanacaktı. Ancak TFF yönetimi bunu yayıncı kuruluştan elde edebilir. 

İnfiale neden olan bu olaylara ne tavır sergilenmek istiyorsa görüntüden sevk ve ceza gündeme gelebilir.

HAKEMLER
Halil Umut Meler
Mustafa Emre Eyisoy
Kerem Ersay
Ömer Tolga  Güldibi
Onur Özütoprak
Bahattin Şimşek
Candaş Elbil

TEMSİLCİLER
Mehmet Rıza Özsaka
Levent Kantar
Abbas Öğraş
Ayhan Taş

Nkaragücü Rizespor Maçı Rapor

Ankaragücü Rizespor Maçı Rapor2

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 3 polis adliyeye sevk edildi Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 3 polis adliyeye sevk edildi

Nkaragücü Rizespor Maçı Rapor 3