Bu söylentiler, son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele görüntülenmeleriyle daha da güçlenmişti. Ancak 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Orhan Korhan' karakterine hayat veren Emre Altuğ, bu konudaki spekülasyonlara açıklık getirmek adına konuştu.

Ünlü oyuncu, önceki gün Etiler'de bulunan bir gözlük mağazasından alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Görüntülendiği sırada Emre Altuğ, magazin basınının merak ettiği sorulara yanıt verdi.

Melis Sezen'in yeni imajı: Beyaz elbisesiyle yatağa uzandı Melis Sezen'in yeni imajı: Beyaz elbisesiyle yatağa uzandı

BİR ANLIK BİR ŞEY

Ünlü ismin oyunculuk performansı nedeniyle aldığı ödülle ilgili yorumu dikkat çekiciydi: "Çok kıymetli bir ödül benim için ama ben alabileceğim bütün ödülleri aldım bu zamana kadar. Gençlere örnek olabiliyorsam ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

Ayrıca, rol arkadaşıyla 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele görüntülerinin hatırlatılması üzerine Altuğ, "Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" yanıtını verdi.

ÇAĞLA ŞIKEL SORUSU GELDİ

Yılbaşında Kıbrıs'ta sahnede olacağını açıklayan 54 yaşındaki şarkıcı, eski eşi ve oğulları Kuzey ile Uzay'ın annesi Çağla Şıkel'le ilgili soru yöneltilmesi üzerine ise bulunduğu yerden hızla uzaklaştı.