Emine Erdoğan'ın ziyaretine, Mehmet Nuri Ersoy,eşi Pervin Ersoy ve Şule Yüksel Şenler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Şahin Usta'da katıldı.Etkinlik alanını gezen Emine Erdoğan, sonrasında usta yazarın eseri olan "Huzur Sokağı" romanının adını alan fuar alanındaki stantları tek tek gezdi.Öncelikle Şule&Şule Yayınları'nın standını gezen Emine Erdoğan, kitap kapağında Şenler'in gençlik fotoğrafını görüp "Ben onu hep öyle hatırlıyorum." ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan'dan kültür günleri ziyareti
Emine Erdoğan, himayesinde 2016 yılında kurulan Afrika Kültür Evi standında görevlilerle sohbet etti.
Erdoğan, tek tek gezdiği stantlarda çocuk gelişimi ve Filistin konulu kitaplar ile yazar Alev Alatlı'nın eserlerine yoğun ilgi göstererek kendisi ve torunları için kitaplar aldı.

Tarık Akan'ın ölümünün 8'inci yıl dönümü... Tarık Akan kimdir? Tarık Akan'ın ölümünün 8'inci yıl dönümü... Tarık Akan kimdir?

Emine Erdoğan'dan kültür günleri ziyareti
Yazar Şule Yüksel Şenler'in 29 Mayıs'taki doğum gününü kültür etkinliği ile kutlamaya hazırlanan vakıf, Şenler'in kalemiyle verdiği özgürlük mücadelesinin ve bu alandaki örnekliğinin yeni nesillere aktarılması ve tanıtılmasını hedefliyor.Düzenlenen Şule Yüksel Şenler Vakfı Kitap ve Kültür Günleri, çocuk etkinlikleri, atölye çalışmaları, söyleşiler, paneller, kitap fuarı, imza günleri ve birçok farklı etkinlikle 27 Mayıs tarihine kadar sürecek.

Emine Erdoğan'dan kültür günleri ziyareti