Futbol dünyasının ikonik topçularından Ronaldinho, ülkesi Brezilya'da başının büyük dertte olduğu ortaya çıktı.  Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, milyonlarca dolar borca battı. Ekonomik olarak adeta dibe vuran Ronaldinho'nun Brezilya'da bulunan 2 mülküne el konulması planlanıyor.

VERGİ DAİRESİ HAREKETE GEÇTİ
Brezilya'da vergi dairesi, Ronaldinho'nun borcunu tahsis etmeye çalıştı ancak banka hesaplarında hiç para bulamadı. Bunun üzerine harekete geçen vergi dairesi efsane ismin iki mülküne el koymak için harekete geçti. 

The Sun'ın haberine göre, 43 yaşındaki Ronaldinho'nun banka hesaplarına Brezilya hükümeti tarafından el konuldu. Yıldız isimden vergi borcunu bu yöntemle tahsil etmek isteyen Brezilya devleti, gördüğü tablo karşısında şoka uğradı. Ronaldinho'nun tüm banka hesaplarından toplamda yalnızca 5 Sterlin çıktı.

Ekran görüntüsü 2023-12

Arda Güler'in gol sevincinin anlamı Arda Güler'in gol sevincinin anlamı

Ronaldinho'nun banka hesaplarında para bulamayan müfettişler, yıldız ismin bu sefer de mülkleri için işlem başlattı. 2018 yılında da para cezalarını ödemediği için lüks arabalarına ve sanat eserlerine el konulan Ronaldinho'nun şimdi de Rio de Janeiro'da bulunan iki evi incelenmeye alımıştı.

2020 yılında Paraguay'da sahte pasaport nedeniyle ağabeyiyle birlikte tutuklanan Ronaldinho, tutuklanmış ve bir süre hapiste kalmıştı.