Gündem

Efsane solistten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Efsanevi rock grubu Pink Floyd'un solisti Roger Waters, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye, Filistin’e verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Abone Ol

Waters, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, size ve Türkiye halkına, Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı Batı'da tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz" ifadelerine yer verdi.

Waters’ın bu açıklaması, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 1. yıl dönümüne özel Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videonun paylaşılmasıyla gündeme geldi. Waters, Erdoğan’ın paylaşımını övdü ve "Yaptığınız film mükemmel, şefkatli, güzel ve gerçek, 2040 yılında da hatırlanacak" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videoyu sosyal medya platformu X üzerinden paylaşan Waters’a teşekkür etmişti. Waters'ın bu yanıtı, Filistin davasına verdiği destekle tanınan sanatçının, Türkiye’nin bu konudaki duruşunu da takdir ettiğini gösterdi.