Gündem

Düzce’de köylülerin doğalgaz eylemi

Düzce’de doğal gaz hattı çalışmaları yapılan üç köy halkı, kendi evlerine de doğalgaz hattı çekilmesi için eylem yaptı. Gölyaka-Düzce bağlantı yolunu hafta sonu trafiğe kapatan köylüler seslerini Düzce Valisi Selçuk Aslan’a duyurdu.

Abone Ol

Köylere hat geldi, evlerde doğalgaz yok

Düzce  Valisi Selçuk Aslan, bölgeden doğalgaz hattı geçmesine rağmen doğalgazı olmayan köylülerin başlattığı eyleme kayıtsız kalamadı.

Düzce’nin Bostanlı, İstilli ve Üçyol köylerinde yaşayan vatandaşlar, köylerinin içerinden doğal gaz hattı çalışmaları sırasında eylem başlattı.

Doğal gaz hattının üç köyden geçmesine rağmen doğalgazı olmayan köylüler kendi evlerine de doğalgaz hattı çekilmesini istedi, hafta sonu yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler köylülerle yaklaşık 3 saatlik görüşmenin ardından yolu trafiğe açarken köy halkı vali ile görüşmek için randevu aldı.

Düzce Valisi, köylülülerin taleplerini dinledi

Vali Vekili Dr. Ömer Yılmaz başkanlığında köylülerin temsilcileriyle bir toplantı yapılarak, vatandaşların talepleri görüşüldü.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekilleri Ercan Öztürk ve Talih Özcan’ın katılımıyla bugün, bu köylerde incelemelerde bulunuldu. İstilli, Bostanlık ve Üçyol köylerini ziyaret eden heyet köylüler ile bir araya geldi.

Vali Aslan "Kurum amirlerimizle birlikte İstilli, Bostanlık ve Üçyol Köylerimizi ziyaret ederek, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızla hasbihal edip taleplerini dinleyerek, köylerimizin ihtiyaçları hakkında istişarede bulunup suallerini yanıtladık" dedi.