Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Grup arasında yapılan Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer çalışmalarına dair bilgi veren Özbek, "Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Taraftarlarımızı kısa süre içinde memnun edecek transferler yapacağız. Gecikmiş bir durum söz konusu değil; geçen sezonki transferlerimizle aynı döneme denk geliyor. Yönetim olarak amacımız taraftarlarımızı mutlu etmek ve maç keyfini artıran transferler yapmak. Yakında onları sevindirecek haberlerle karşınızda olacağız," şeklinde konuştu.

Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

Beşiktaş ile 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa karşılaşması hakkında da değerlendirme yapan Özbek, "Bu maçın güzel ve yüksek tempolu geçmesini bekliyorum. Sezonu böyle güzel bir başlangıçla açarsak, aynı şekilde devam edecektir. Olaysız ve sakatlıksız bir sezon diliyorum," dedi.

Yayın ihalesinin hayırlı olmasını temenni eden Özbek, "Kulüpler olarak federasyonun başarısına katkıda bulunmalıyız. Galatasaray, Türk futbolunun marka değerini artıran her türlü girişimi destekleyecektir. Türk futbolunun değerini yükselten bir sezon olması temennisiyle yeni federasyona başarılar diliyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin bu görevi en iyi şekilde yürüteceğinden eminim," ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupasının değişmesiyle ilgili olarak da Özbek, "Galatasaray olarak aynı kupayı almaktan yorulmuştuk. Bu sezon yeni bir kupa var. İnşallah bu sezon Galatasaray’a nasip olur," şeklinde konuştu.