Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever 'Dünya Güzellerim Tatilde' programında izleyicilerle buluşacak.

Dünya Güzellerim Tatilde-1

Bülent Ersoy Safiye Soyman Banu Alkan geri dönüyor! Dünya Güzellerim Tatil'de fragmanı geldi Bülent Ersoy Safiye Soyman Banu Alkan geri dönüyor! Dünya Güzellerim Tatil'de fragmanı geldi

Dünya Güzellerim programıyla bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, yakında başlayacak olan "Dünya Güzellerim Tatilde" programında yeniden ekranlara dönecek. Sevilen program hangi günde yayınlanacağına ve ilk rotanın hangi tatil bölgesi olduğuna dair bilgiler verildi. 

Dünya Güzellerim Tatilde Ne Zaman Başlıyor

Show TV'nin sevilen bir diğer dizisi Bahar'ın sezon finali yapmasıyla yayın hayatına hazırlanan Dünya Güzellerim Tatilde izleyicileriyle yakın zamanda buluşmayı planlıyor. 
Bu sezon sunucu koltuğunda bir diğer efsane isim Seray Sever var.

Seray Sever

Sevilen programın bu sezon ilk rotalarının Çeşme olacağı ve kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için görev başına geçecekleri öğrenildi.
Ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan Dünya Güzellerim'den Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'li yeni poz geldi.

Kırmızı takımdan bir ilk: MasterChef Türkiye'de dün akşam hangi takım kazandı? Kırmızı takımdan bir ilk: MasterChef Türkiye'de dün akşam hangi takım kazandı?

Dünya Güzellerim Tatilde Yeni Poz

Editör: Haber Merkezi