Kurban Bayramı tatili bankalar ve Borsa için sona erdi. Vatandaşlar haftanın son günü (21 Haziran cuma) dolar ve Euro fiyatlarını araştırıyor. Son dönemdeki kurdaki artış nedeniyle dolar ve Euro’daki hareketlilik daha çok merak konusu oluyor. Peki, Dolar ve Euro fiyatları ne kadar? İşte dövizde son durum

21 HAZİRAN CUMA DOLAR FİYATI

Güne hızlı yükselişle başlayan dolar, rekora doğru koşuyor. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde 32,87 seviyesine ulaşarak rekor tazeleyen ABD Dolar, dünü 32,75 seviyesinde tamamladı.

Kur, bugün sabah 08.15’te 32,86 ile yeni rekora yelken açtı. Geçtiğimiz haftalarda koruduğu 32,20- 32,40 bandı aralığını aşan dolar, hızlı ilerleyişini sürdürüyor.

Konut Kirasında Zam Oranı Nasıl Belirlenecek? | Ali Güvenç Kiraz  Samimi Analiz'e değerlendirdi Konut Kirasında Zam Oranı Nasıl Belirlenecek? | Ali Güvenç Kiraz Samimi Analiz'e değerlendirdi

1 EURO KAÇ PARA?

Euro/TL paritesinde de yukarı yönlü hareketlenme hız kazandı. Dün 34,97 seviyesinden tepki alımı başlatan Euro/TL gün içinde 35,36 seviyesine kadar sert yükseliş yaşadı.

Dün gün içinde 39 kuruşluk yükseliş yaşadıktan sonra bugün de bu seyrini sürdürüyor.

Dünü 35,25 seviyesinde tamamlayan Euro/TL yeni günde sabah aynı saat diliminde 32,25 seviyesinde yukarı yönlü bir hareketlilik sergiliyor.

Editör: Kemal Ilıkkan