Daha 20 yaşına girmeden Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney'nin ardından Avrupa Şampiyonası'nda hem gol atan hem asist yapan Real Madrid oyuncusu Arda Güler tüm dünyada futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

Arda Güler, Avusturya maçında yaptığı asistle Avrupa Şampiyonası tarihine geçti.

UEFA'dan Merih Demiral'a skandal ceza UEFA'dan Merih Demiral'a skandal ceza

Genç oyuncunun yaptığı asistle Avrupa Şampiyonası tarihine geçmesinin ardından futbolseverler, “Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar”, “Arda Güler kaç kardeş”, Arda Güler’e Real Madrid’e ne kadara satıldı”, “Arda Güler aslında nereli” sorularının yanıtlarını aramaya başladı.

İşte “Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar”, “Arda Güler kaç kardeş”, Arda Güler’e Real Madrid’e ne kadara satıldı”, “Arda Güler aslında nereli” sorularının yanıtları…

Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar?

En son Mayıs ayında açıklanan rakama göre Arda Güler’in piyasa değeri 67,9 milyon Euro.

Arda Güler kaç kardeş?

Arda Güler’in annesinin adı Serap Güler, babasının adıysa Ümit Güler’dir. Arda Güler’in Nurgül Güler adında bir ablası vardır.

Arda Güler Real Madrid’e ne kadar satıldı?

30 milyon euroyu bulan bonservis bedeliyle Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, Türk futbol tarihinin en pahalı satışı oldu. Genç yıldızın maaşıyla ilgili ise bomba bir iddia ortaya atıldı. Arda Güler'in bonuslar hariç yıllık maaşının 8 milyon euro olduğu aktarıldı.

Arda Güler aslında nereli?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’nın Altındağ ilçesinde doğdu. Ailesi Bolu’nun Mengen ilçesindendir. Babası Ümit Güler, annesi Serap Güler'dir.

Arda Güler futbola nerede başladı?

9 yaşında şehrinin takımı olan Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı.

Editör: Ercan Çankaya