Magazin

Doğum günü kutlamasında saçları yandı

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy’un doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı, ancak bu kutlama esnasında yaşanan beklenmedik bir olay gündem oldu. Bahadır, pastanın mumlarını üflerken saçlarının alev almasıyla ufak bir kaza atlattı.

Abone Ol

Son dönemde Star TV’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Ömer dizisinde başrolü Selahattin Paşalı ile paylaşan Gökçe Bahadır, bu kez eşiyle yaşadığı romantik anlarla konuşuluyor. Ünlü oyuncu, müzisyen Emir Ersoy’un doğum günü için düzenlediği partide pasta üzerindeki mumları üflerken saçlarının ateşle temas etmesi sonucu küçük bir tehlike atlattı. Neyse ki Bahadır, durumu hızlıca fark ederek ciddi bir sorun yaşamadan olayı sonlandırdı.

Hayat Bilgisi’nden Yaprak Dökümü’ne

Televizyon dünyasına Hayat Bilgisi dizisindeki “Törpü Yeliz” karakteriyle giriş yapan ve ardından Yaprak Dökümü dizisinde “Leyla” karakteriyle hafızalara kazınan Bahadır, kariyerinin zirvesine çıktı. 2022 yılında Sezen Aksu’nun proje albümü sırasında tanıştığı müzisyen Emir Ersoy ile romantik bir ilişkiye başlayan oyuncu, kısa süre sonra nikah masasına oturdu. Çiftin, Alaçatı’da düzenlenen ve yakın dostları ile ailelerinin katıldığı sade düğün töreni uzun süre konuşulmuştu.

85 bin TL'lik gelinliği dikkat çekmişti

Gökçe Bahadır’ın düğününde giydiği, Züleyha Kuru imzası taşıyan 85 bin TL değerindeki gelinlik de o dönem gündem olmuştu. Bahadır’ın zarif ve sade gelinlik tercihi, hem şıklığı hem de fiyatıyla dikkat çekmişti.

Loading...

"Artık ne istediğimi biliyorum"

Eşinin 47. yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutlayan Bahadır, "Artık ne istediğimi biliyorum dediğim anda mı karşıma çıktın yoksa sen geldin diye mi öyle hissediyorum? Sebebi her neyse, seni karşıma çıkaran her şeye teşekkür ederim. İyi ki doğdun sevgilim" sözleriyle romantik bir mesaj yayımladı.

Yaşanan bu küçük kazaya rağmen çiftin mutlu anları, sosyal medyada takipçilerinden büyük ilgi gördü.