Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri' dizisiyle gündeme gelen pavyon ile ilgili yargıtay emsal bir karar verdiği ortaya çıktı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesinin "Pavyon gibi uygunsuz yerlere gitmek, güven sarsıcı davranış olup boşanma sebebidir." kararı sonrası pavyona giden evli erkekler kara kara düşünmeye başladılar. 

İnci Taneleri ikinci bölüm ne zaman? İşte İnci Taneleri ikinci bölüm tanıtımı! İnci Taneleri ikinci bölüm ne zaman? İşte İnci Taneleri ikinci bölüm tanıtımı!

DEVA Partili Yeneroğlu suç duyurusunda bulundu DEVA Partili Yeneroğlu suç duyurusunda bulundu

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre İnci Taneleri dizisindeki " Dilber'i izlemek boşanma sebebi sayılacak. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakteri ile adate fenomen haline gelen pavyona gidecek olan erkeklere Yargıtay'dan kötü haber. Emsal bir karara imza atan Yargıtay pavyona giden evli erkekler için "Pavyon gibi uygunsuz yerlere gitmek, güven sarsıcı davranış olup boşanma sebebidir." kararı verdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesince verilen karar sonrası " Dilber'i izlemek yürek ister artık" yorumunu yaptılar.