Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündemde olan Dilan Polat'ın intihar edeceği iddiaları kamuoyunu sarsarken, avukatı Osman Eryiğit'ten beklenen açıklama geldi. Gerçeğin ne olduğunu merak edenler için detaylar haberimizde.

İddiaların Kaynağı

Polat'ın, eşi Engin Polat ile yaptığı bir telefon görüşmesinde "İntihar edeceğim Engin" dediği ve bu sözlerin cezaevi yönetimi tarafından ciddiye alınarak önlemlerin artırıldığı iddia ediliyordu. Söz konusu iddialar, sosyal medya ve basın organlarında geniş yankı bulmuştu.

Avukattan Yalanlama ve Açıklamalar

dilan polat-11

Avukat Osman Eryiğit, Dilan Polat ile bugünkü görüşmesine dair önemli bilgiler verdi. Polat'ın kızıyla yaptığı olumlu görüşme ve "suçsuz olduğumu biliyorum" ifadelerine vurgu yapan Eryiğit, intihar iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Ayrıca, Dilan Polat'ın tahliye olması durumunda sevenlerini şaşırtacağını ifade etti.

Cezaevindeki Durum ve Önlemler

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat'a yönelik cezaevi yönetiminin aldığı önlemler ve Polat'ın psikolojik destek alması da gündeme geldi. Eşi Engin Polat ile olan telefon görüşmesi sonrasında yaşananlar ve cezaevi yönetiminin tutumu, kamuoyunun dikkatini çekti.

🎥Erzurum'da kar geçit vermedi 🎥Erzurum'da kar geçit vermedi

Bu gelişmeler ışığında, Dilan Polat'ın durumu ve geleceği hakkında daha fazla bilgi bekleniyor. Her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, kamuoyu bu konudaki gerçekleri öğrenmek için gözünü medyaya çevirmiş durumda.