'Dilan Polat'ın kara kutusu' olarak bahsettiği Şule ülkesi Özbekistan Taşkent havaalanında" Güle güle " paylaşım yapınca " Dilan Polat'ın yanına gidiyor" yorumları gecikmedi.

Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi

E4C9D483 3698 4Ba6 Be6A C82F28C62D80DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Dilan Polat'ın kara kutusu" olarak anılan Özbekistan uyruklu Şule isimli yardımcısı Türkiye'ye geliyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan ve sonra şartlı tahliye edilen ünlü fenomen Dilan Polat'ın sağ Şule havasından paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi. Özbekistan Taşkent havaalanında " Güle güle " paylaşım yapan Şule'ye bir çok kişi " Patronu Dilan Polat'ı özlemiş" demeyi ihmal etmediler. 

Oturma izni çıkardı 

Ba72Fe2C D40A 400C B003 Cc8961726D85

Dilan Polat'ın en güvendiği adam olan Özbekistan uyruklu Şule, Türkiye'de oturma izninin bittiği ortaya çıkınca gözaltına alınmış sınır dışı edilmişti. Ünlü fenomenin cezaevinden çıktıktan sonra yanında görmek istediği yardımcısına oturma izni çıkardığı ileri sürüldü.

Editör: Beyza Pınar