Dilan Polat'a hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapis cezası istendi.

Savcılık, komşularından Metin A.'nın yaralanmasının hafif olduğuna dair rapor aldı ve Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu hakkında da soruşturma yürütüldüğünü belirtti. Ancak, Sıla Doğu hakkında takipsizlik kararı verildi ve kesinleşti.

Dilan Polat'a "hakaret", "yaralama" ve "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından, Engin Polat'a ise bu suçların yanı sıra "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

Şırnak'ta anne ve çocuğu sele kapıldı, vatandaşlar kurtardı Şırnak'ta anne ve çocuğu sele kapıldı, vatandaşlar kurtardı

Ne Olmuştu?

Bu olay, Dilan ve Engin Polat çiftinin Çekmeköy'deki lüks sitelerinde düzenledikleri doğum günü partisi sırasında yaşandı. Partiye katılan misafirlerin araçları, otoparkı doldurdu ve komşuları Sıla Doğu'nun aracının arkasına park etti. Polat ailesi, araçlarını çekmeleri için komşularıyla konuşmaya gitti. Dilan Polat, komşusuna hakaret etmeye başladı ve Engin Polat da komşusunu dövdü. Engin Polat daha sonra koşarak komşusunun evine girdi ve tehditlerde bulundu.