Şükür Türkan 15 yaşındayken bir akşam babası tarafından doktora götürülmek suretiyle evden çıkıyor.Aradan saatler geçtikten sonra baba Mustafa bey eve tek dönüyor ve Şükür Türkan'ın kaybolduğunu iddia ediyor. 

Didem Arslan Yılmaz'ın programına şok baskın!
Anne Fatma o dönemde kızı Şükür Türkan'ın hamile olduğunu öğrendiklerini,bu yüzden babasının onu doktora götürmek için evden çıktıklarını ama Şükür Türkan'ın bir daha eve gelmediğini söyledi. Yıllarca kızını aramayan anne ve baba Şükür Türkan'ın kaybından 10 yıl sonra neden aramaya karar verdi? 

 
Didem Arslan Yılmaz günlerce bu konunun üzerinde durmuş gelen bütün ihbarları göz önüne alarak araştırmalarına devam etmişti.Gelen ihbarlarda Anne Fatmanın ve Baba Mustafanın gizlediği bir şeyler olduğu yönündeydi kaldı ki Fatma hanım eşi Mustafa beyi suçlarken 'sen biliyosun ne olduğunu sen öldürdün kızımı' diyerek gözyaşlarına boğuluyordu. Diger yandan ise Mustafa bey kızına hiç bir şey yapmadığını ama eşi Fatma'nın Şükür Türkan'a ne olduğunu bildiğini dile getirmişti.

Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta

Didem Arslan Yılmaz'ın programına şok baskın!

Aylar süren bu olayla ilgili polis ekipleri harekete geçerek Anne Fatma hanım ve baba Mustafa beyi canlı yayın esnasında gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü.

Didem Arslan Yılmaz'da sular durulmuyor! Didem Arslan Yılmaz'da sular durulmuyor!