24 Ocak’tan beri kayıp olan 14 yaşındaki Rojbin’in annesi  Elif hanım Didem Arslan Yılmaz’la vazgeçme programına başvurarak yardım istedi. Elif hanım kızının sosyal medyada bulduğu bir dönercide garson olarak işe başladığını söylemiş, iş arkadaşlarının kızını alıkoyduğunu iddia etmişti.

Didem Arslan Yılmaz Rojbini ikna edebilek mi ?

Ekip olarak Rojbin'in çalıştığı yere gidildi ve annesi Elif hanım tartışma çıkardı. O esnada telefonla yayına bağlanan Rojbin kaçma sebebi olarak annesini ve üvey babasını sorumlu tuttu. Üvey babası tarafından şiddet gördüğünü sadece kendisinin değil kardeşi ve annesininde şiddete maruz kaldığını söyleyen Rojbin ertesi gün canlı yayına gelerek annesiyle yüzleşti. Birbirlerine ağır ithamlarda bulunan anne kız yayın esnasında tartışırken cocuk şube müdürlüğünden gelen polis ekipleri şiddet gördüğü için Rojbini yayından alıp götürdüler.

Didem Arslan Yılmaz Rojbini ikna edebilek mi ?

Bugünkü yayına gelen Rojbin annesini suçlamaya devam etti. Program sunucusu Didem Arslan Yılmaz Rojbin'in babasını arayarak 'neden kızınıza sahip çıkmıyorsunuz?' diye sordu. Bunun üzerine babası çocuklarına sahip çıkmak istediğini ancak Elif hanım yüzünden sahip çıkamadığını dile getirdi. Babasına öfkelenen Rojbin ;

Benim bu hale gelmemde annemin suçu olduğu kadar seninde suçun var yüzde 60 annem suçluysa yüzde 99 sen suçlusun babaannem bana baban seni istemiyor Rojbin'i evden gönder demişsin diye babasına isyan etti.

Didem Arslan Yılmaz Rojbini ikna edebilek mi ?

Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 7.5.2024 Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 7.5.2024

Didem arslan Yılmaz Rojbin'le konuşarak onu ikna etmeye çalıştı. Program sonunda Rojbin annesiyle gitmeyi kabul etti.