MİT ve Emniyet’ten PKK’nın Rusya yapılanmasına operasyon MİT ve Emniyet’ten PKK’nın Rusya yapılanmasına operasyon

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu sözlerine, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin dünkü grup toplantısında Terörist başı Öcalan’a yaptığı “Tecridi kaldırılsın, terörist başı gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun.” çağrısına tepki göstererek başladı ve “En kötü senaryo uygulamaya geçmiş.” ifadesini kullandı.

“AK Parti- MHP-CHP-DEM partilerinin lider ve yönetici kadroları eliyle Gayrı-milli mutabakat cephesi ilan edilmiştir.” diyen Dervişoğlu, “Normalleşme çağrılarıyla başlayan ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucu niteliklerini ahlaksızca sorgulama cüretiyle devam eden süreç, dün itibariyle yanına İmralı ve Kandil katillerini de alarak, Büyük Türk Milletinin varlığına açıkça savaş ilan etmiştir.” dedi.

“Hadi oradan!”

Dervişoğlu, Bahçeli’nin “Öcalan” çağrısı için şunları söyledi:

“On binlerce Türkve Kürt anasının dinmeyen gözyaşlarının asli failini, Türk Devletini bölme planlarının baş taşeronunu; Yani, İmralı canisi Bölücübaşını, Gazi Meclise davet edecek kadar delirmişlerdir. Delilik, dün izlediğimiz kalkışmayı anlatabilecek en hafif tabirdir. Bebek katili terörist meclise başı gelip de DEM’in grup toplantısında konuşsunmuş. Terörün bittiğini ilan etsinmiş. Hadi oradan! Burası, Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclisi, Burası, Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu yer, Burası, Milli Egemenliğin yegâne tecelligahı, Bizim cesetlerimizi çiğnemeden, O canibaşı bu Meclis'e giremez.”

"CHP Genel Başkanı haftalardır havaya bakıp ıslık çalıyor"

CHP’ye de eleştirilerde bulunan Dervişoğlu, “Üç Hilal’i bu ihanete araç kılanlar gibi, Altı Ok’u da bu gayri milli mutabakata katmak gafletinde olan, 31 Martta seçmenin gösterdiği teveccühün ve verdiği mesajın mahiyetini anlamadan, Mustafa Kemal’in aziz hatırasını, Cumhuriyeti ve Üniter Devleti Kumar masasında bir miras yedi gibi harcamaya yeltenen Bir CHP yönetimiyle karşı karşıyayız.  CHP Genel Başkanının günlerdir haftalardır havaya bakıp ıslık çalması ve bugün bölücübaşına imtiyaz yarışında ben de varım hezeyanı lanet okunacak bir iktidar hırsıdır. Devlet Bahçeli’ye verdiği cevaba bakın, El yükseltiyormuş! Türkiye kumar masası mıdır?" diye konuştu.

Editör: Yasin Paşalı