Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda iş insanı Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı A.Ö ile yaşadığı tartışmayı sosyal medyada paylaşmıştı. Bu tartışmanın ardından, Akkaya kızı A.Ö’yü Çocuk Esirgeme Kurumu’na göndermiş ve devlet koruması altına alınmıştı. Yaşanan bu olayların ardından, Efe Önbilgin 15 yaşındaki kızının velayetini almak için dava açmıştı.İ

Deniz Akkaya Whatsapp Mesajları Ifşa Etti

lk duruşmada, Efe Önbilgin yaz tatilinde kızının geçici velayetini almayı başarmıştı. Önbilgin’in, kızının velayetini tamamen almak için açtığı davanın bir sonraki duruşmasında nihai kararın verilmesi bekleniyor. 46 yaşındaki eski manken Deniz Akkaya, kızıyla olan yazışmaları ifşa ederek dikkatleri üzerine çekti. Akkaya, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi gelelim telefon meselesine... İçinde ne olduğu konusu... Bu dava bitene kadar ya da Ayşe gelip benden özür dileyene kadar bu benim için sır olarak kalacak. Kapımı kırarak evime girmeye çalışanlar, evime uyuşturucu koymaya çalışanlar, bir de bu telefonların peşinde. Haklılar... Boncuk boncuk dizilen yalanlara karşılık gerçekler bu telefonda. Şimdi soruyorum: Benim 16 senedir ilmek ilmek tek başıma bakarak büyüttüğüm kızımın raporlarda bahsettiği zamanlar içerisinde attığı mesajlar. Pek tabii ki bunları ve fazlasını delil olarak kullanacağız... Ama şunu bilmesini isterim Ayşe'cim: Her şey gelir geçer ama benim kalp kırıklığım geçmeyecek.”


Deniz Akkaya, geçmişte yaşanan olayları ve ailevi sorunları da gündeme getirdi. Kızı A.Ö’nün Roma tatili sırasında yaşananları ve sonrasında okulda yaşadığı duygusal anları paylaştı. Akkaya, kızının spor yapmasını istemesi nedeniyle yaşanan gerilimleri de anlattı:

“Utanmaz, arlanmaz ailem, 'Ayşe'yi bize gönderiyordu' derken sebebini hiç anlattınız mı? Benim ailem için spor önemli bir şey değil. Babam için en iyi çocuk, günde 20 saat televizyon seyreden çocuk. Bunun sebebini de en acı gerçekleriyle anlatacağım zamanı gelince. Evet, çocuğum için en iyisini istedim, yeri geldiğinde spora gitmesini zorladım. Keşke zorlamasaymış, olduğu haline bıraksaymış, tıpkı babası gibi hayatımı yaşamaya devam etseydim.”

Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi

Deniz Akkaya Paylaşım-2
Deniz Akkaya’nın kızıyla yaptığı yazışmaların bazı bölümleri de paylaşıldı.

Deniz Akkaya Mesajlar

Yazışmalarda, anne-kız arasında yaşanan duygusal ve gerilim dolu anlar dikkat çekti.

Deniz Akkaya Kızı Ile Mesajları

Konuşmalarda Akkaya'nın kızını zorla spora göndermeye çalışarak küfrettiği görüldü.

Editör: Haber Merkezi