Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen sanatçı, mankenlik yaptığı yıllarda satın aldığı bir evde oturan kiracısıyla uzun süredir uğraşıyor. Ancak tüm çabalarına rağmen sorunu çözmeyi başaramadı.

Kiracısından aylık 5 bin TL kira aldığını belirten Akalın, bu durumu eleştirdiği bir sosyal medya paylaşımında, "Bugün bir yere gidiyorsun, dört kişi, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak, emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.

Kiracısıyla yaşadığı bu sorunu çözmek için avukatını devreye sokan Akalın, yine de sonuç alamadı. "O evi almak için dişimi tırnağıma takmıştım. Gece gündüz çalışıyordum, milletin ağzı kokusunu çekiyordum" diyen ünlü şarkıcı, yaşadığı sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı.

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Son olarak sosyal medyada "Yaa bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş. Adam çöktü evime ya!" şeklinde isyan eden Akalın, yaşadığı bu duruma çözüm arayışında. Kiracısıyla yaşadığı kriz, Akalın’ın sosyal medyada geniş yankı bulmasına neden oldu.

Editör: Elif Erbay