Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti? Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti?

Geçtiğimiz günlerde kiracısıyla problem yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) klip çekmeye hazırlanıyor.

Yeni Foça’da sahne alan Akalın, kulak iltihabının da geçmediği belirtti.

Akalın, "İki hafta oldu, yeter! Geçen pazar Çeşme'de denize bir dalıp, öyle bir gideyim dedim. O dalma iyi bir şey değil” dedi.

Demet Akalın, "Albümden sonra nazara geldiniz denebilir mi?" sorusuna, "Her şeyi nazara bağlamamak lazım. Eğer kulağında bir sorun varsa dalmamalısın" şeklinde cevap verdi. Kilo vermesiyle ilgili açıklamalar yapan Akalın, "Migren ve kulak problemim nedeniyle uzun süre kortizon kullanmak zorunda kaldım. Vertigoya benzer semptomlar yaşadım ve bel ile boyun fıtığım var. Yaşlanıyoruz. Bu yüzden ameliyat olmam gerekti, doktor önce yapmak istemedi ama klinikte ağlayınca karar değiştirdi" dedi.

"Shakira'ya 250 bin dolar, benden para istemediler"

Amerika'da klip çekeceğini belirten Akalın, "Shakira o otele en son 250 bin dolar ödemiş. Oteli Türkler satın almış, benden para istemediler" diye ekledi. Ayrıca Hande Yener'in sahnesini dinlemeye gittiğinde düet yapma konusuyla ilgili de konuşan Akalın, "Bu konuda hiç konuşmadık ama sıcak bakabiliriz. İkimiz de çok yoğunuz. Aslında bu yaz çalışmayıp koca parası yemek istiyordum ama az biraz yiyebildim" diyerek esprili bir şekilde güldü.

Editör: Ömer Göyce