Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Deliha filmi, 2014 yılında vizyona girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Komedi türündeki bu filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Deliha filminin ayrıntıları...

Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi

Deliha Filmi Konusu Nedir?

Deliha, saf ve deli dolu bir kadın olan Zeliha'nın aşkı bulma çabasını komik bir şekilde anlatıyor. Zeliha, bir gün arkadaşlarıyla fal baktırmaya gider ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını öğrenir. Bu haberle heyecanlanan Zeliha, hayatını tamamen bu öngörüye göre şekillendirir. Aynı gün mahallede yeni bir fotoğrafçı dükkanı açılır. Dükkanın yakışıklı sahipleri Cemil ve Cemal, Zeliha’nın dikkatini çeker. Zeliha, dükkana adeta dalar ve işler bir anda komik bir şekilde karışmaya başlar.

Deliha Filmi Oyuncuları Kimler?

Gupse Özay - Zeliha (Deliha)

Barış Arduç - Cemil

Cihan Ercan - Cemal

Derya Alabora - Aysel

Zeynep Çamcı - Havva

Hülya Duyar - Fatma

Cenk Durmazel - Fevzi

Korhan Herduran - Tayyar

Jeyan Tözüm - Rum Teyze

Feriha Eyüboğlu

Deliha Nerede Çekildi?

Deliha filmi İstanbul ve İzmir'de çekilmiştir. İstanbul’un çeşitli ilçe ve semtlerinde gerçekleştirilen çekimlerin yanı sıra, İzmir'in Şirince ve Selçuk ilçelerinde de sahneler çekilmiştir. Film, İstanbul ve İzmir'in güzelliklerini de gözler önüne sermektedir.

Deliha Hangi Gün Yayınlanacak?

Deliha, 8 Ağustos Perşembe akşamı ekranlarda olacak. TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak olan film, komedi ve eğlence dolu anlarıyla izleyicileri güldürmeyi vaat ediyor.

Senaryosu ve Yönetmeni Kim?

Senaryosu Gupse Özay’a ait olan ve yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı Deliha, seyircileri ekran başına kilitleyen bir yapım olmayı sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi