ABD’deki R derecelendirmesiyle gösterime giren film, yalnızca yetişkinler için uygun görülüyor ve 17 yaş altı izleyicilerin bir ebeveyn eşliğinde izlemesi gerekiyor. Deadpool ve Wolverine, 2024 yılı içerisinde 1 milyar dolarlık gişe hasılatını aşan ikinci film olma özelliğini taşıyor. Bu başarıyı, aynı yıl içerisinde 1 milyar doları aşan diğer yapım olan animasyon filmi "Ters Yüz 2" takip etti.

Tarık Akan'ın ölümünün 8'inci yıl dönümü... Tarık Akan kimdir? Tarık Akan'ın ölümünün 8'inci yıl dönümü... Tarık Akan kimdir?

Film, ABD'deki ilk hafta sonunda elde ettiği 205 milyon dolarlık hasılat ile tüm zamanların en yüksek açılış yapan sekizinci filmi oldu. Ters Yüz 2 şu an için yılın en çok kazanan filmi olarak öne çıkarken, Deadpool ve Wolverine’in bu unvanı kısa sürede ele geçirmesi bekleniyor.

Deadpool ve Wolverine: Neler Bekleniyor?

26 Temmuz 2024 tarihinde vizyona giren Deadpool ve Wolverine filmi, ünlü yönetmen Shawn Levy tarafından yönetildi. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’a Morena Baccarin, Emma Corrin, Matthew Macfadyen ve Brianna Hildebrand gibi isimler eşlik ediyor. Hugh Jackman'ın Wolverine karakteriyle sinema serüveni, 2000 yılında ilk X-Men filmiyle başlamış ve 2017'deki Logan filmiyle sona ermişti. Ancak bu yeni film, Jackman’ı bir kez daha Wolverine rolünde izleyicilerle buluşturdu.

Film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni toplarken, Marvel evrenindeki yerini sağlamlaştırdı ve gişede büyük bir başarıya imza attı. Deadpool ve Wolverine’in gelecekteki projeleri şimdiden merakla bekleniyor.

Editör: Elif Erbay