David Neres kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı soruları futbolseverler tarafından sıkça merak ediliyor. 3 Mart 1997 tarihinde São Paulo, Brezilya'da doğan Neres, futbola São Paulo FC'nin altyapısında başladı ve yetenekleri sayesinde kısa sürede yükselerek uluslararası arenada kendini gösterdi.

TFF liglerde haftanın programını duyurdu TFF liglerde haftanın programını duyurdu

David Neres'in Futbol Kariyeri 
São Paulo'nun A takımına 2016 yılında yükselen David Neres, burada gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında, Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax'a transfer oldu. Ajax'taki kariyeri boyunca özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği etkileyici performansla tanındı.

David Neres Hangi Takımlarda Oynadı?
Ajax'ta geçirdiği yılların ardından, 2022 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer olan Neres, burada da kısa bir süre forma giydi. 2023 yılında, 15 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer olan Neres, güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak değerlendiriliyor.

David Neres'in Mevki 
David Neres, sol ayağını kullanmakta ve forvet mevkisinde oynamaktadır. 1.75 cm boyunda ve 66 kilo olan Neres, özellikle hücum hattında çevik ve hızlı hareketleriyle tanınıyor. Bu sezon çıktığı maçlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekmektedir.

Editör: Haber Merkezi