Bordeaux takımında defans mevkinde forma giyen Malcom Bokele Mputu, 12 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. 189 cm boyunda ve 78 kilo olan Malcom Bokele, sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon henüz ilk 11’de maça çıkmamış olan Bokele, kart görmeden ve gol ya da asist katkısı yapmadan sezona başlamıştır.

Göztepe'nin Yeni Transferi Malcom Bokele!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. İzmir ekibi, son olarak Girondins Bordeaux forması giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Malcom Bokele’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “2000 doğumlu defans oyuncusu Malcom Bokele ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. Son olarak G. Bordeaux forması giyen Malcom, FC Metz B ve FC Villefranche-Beaujolais takımlarının formasını giydi. Malcom Bokele'ye Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Malcom Bokele'nin Oynadığı Takımlar Hangileri?

Kariyerine FC Metz B takımında başlayan Malcom Bokele, daha sonra FC Villefranche-Beaujolais takımında forma giymiştir. Son olarak Girondins Bordeaux forması giyen Bokele, bu yaz transfer döneminde Göztepe'ye katıldı.

Malcom Bokele'nin Mevki ve Oyun Stili

Taha Akgül güreş federasyonu başkanlığına aday! Taha Akgül güreş federasyonu başkanlığına aday!

Defans mevkinde görev alan Malcom Bokele, özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve fiziksel gücüyle tanınmaktadır. Göztepe'nin savunma hattında önemli bir rol üstlenmesi beklenen Bokele, 3+1 yıllık sözleşmeyle İzmir ekibine katıldı.

Malcom Bokele'nin Maliyeti Ne Kadar?

Transferin mali detayları hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Göztepe'nin bu transfer için ciddi bir yatırım yaptığı ve Bokele'yi savunmanın bel kemiği olarak düşündüğü belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi